Jolijn Velema - Libra dieetadvisering

Ga naar de inhoud
Jolijn Velema
In 2017 ben ik afgestudeerd van de opleiding Voeding & Diëtetiek. Deze opleiding heb ik in Groningen gevolgd. Daar heb ik met erg veel plezier bijna 4 jaar gewoond. Na de opleiding ben ik terug verhuisd naar Emmen.
Sinds april 2018 ben ik werkzaam bij Libra dieetadvisering. Sinds april dit jaar heb ik een collega mogen vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Tijdens het verlof heb ik veel dingen mogen leren tijdens het spreekuur. Ik begeleid zowel volwassenen als kinderen, met overgewicht, ondergewicht, diabetes, hart en vaatziekten, darmklachten, kanker en nog veel meer. Vanaf 1 oktober 2018 heb ik een locatie overgenomen van mijn collega Yvon Huurman.
Voeding en wat voor belang en invloed het op de gezondheid heeft van ieder mens heeft mijn aandacht altijd al getrokken. Daarom was de keuze voor mij na mijn middelbare schooltijd snel gemaakt. Ik begon aan de opleiding Voeding en Diëtetiek. Ieder mens is uniek en ik vind het belangrijk om bij elk individu zo goed mogelijk aan te sluiten. Naast mijn werk vind ik het ook erg leuk om te zwemmen, mountainbiken en af te spreken met vrienden.
© 2019 Libra Dieetadvisering
Libra is ook gevestigd in:
Drenthe: Assen, Emmen, Emmer Compascuum, Klazienaveen, Nieuw Weerdinge en Sleen
Friesland: Akkrum(hoofdlocatie), Franeker, Garijp, Grou, Harlingen, Leeuwarden, Makkum, Nij Beets, Noordwolde, Oostermeer, Sexbierum, Sneek en Tijnje.
Overijssel: Kuinre, Oldemarkt.
Hoofdvestiging: Dringelstrjitte 3 - 8491 CR  Akkrum - Tel.: 0566-651991 - E-mail: info@libra-dieetadvisering.nl
Terug naar de inhoud