Yvon Huurman - Libra dieetadvisering

Ga naar de inhoud
Yvonne Huurman- de Vletter
Even voorstellen: Na mijn diplomering in 1974 begon ik als ziekenhuisdiëtist. Eerst in het Bethel Ziekenhuis in Delft , later in Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen.

Na de geboorte van mijn 3 kinderen ben ik als thuiszorgdiëtist in Drenthe gaan werken.
Op dit moment houd ik voor Libra dieetadvisering in Drentse huisartspraktijken spreekuren en begeleid mensen van nul tot honderd met diabetes, hart en vaatziekten, darmklachten, kanker, over- en ondergewicht en nog veel meer!

Ik ben opgenomen in het diëtisten netwerk van de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Mensen met coeliakie kunnen geen gluten verdragen, hun dieet is van levensbelang!
De diëtisten van het netwerk zijn gespecialiseerd en worden via de patiëntenvereniging voortdurend bijgeschoold op het gebied van voeding en coeliakie

Alles over voeding blijft mij boeien. Ieder mens is uniek en wat eten betekent voor hem of haar is zo verschillend. Daarom blijft het elke keer leuk en uitdagend om niet alleen een verantwoord maar juist ook een echt persoonlijk dieetadvies samen te stellen.

Libra heeft gekozen voor zo veel mogelijk pure, onbewerkte voeding en dat is helemaal van deze tijd. Ik merk dagelijks dat heel veel mensen daarvoor open staan. Daarbij hoort wel een nuchtere praktische aanpak, want  de Drent gaat niet snel mee in al te “aparte” hypes wat zijn maaltijden betreft!
Naast mijn werk voor Libra dieetadvisering was ik als (online) leefstijlcoach actief voor werknemers van bedrijven met wisselde diensten.

En... sinds 2014 ben ik een trotse oma van een groeiend aantal kleinkinderen.
© 2019 Libra Dieetadvisering
Libra is ook gevestigd in:
Drenthe: Assen, Emmen, Emmer Compascuum, Klazienaveen, Nieuw Weerdinge en Sleen
Friesland: Akkrum(hoofdlocatie), Franeker, Garijp, Grou, Harlingen, Leeuwarden, Makkum, Nij Beets, Noordwolde, Oostermeer, Sexbierum, Sneek en Tijnje.
Overijssel: Kuinre, Oldemarkt.
Hoofdvestiging: Dringelstrjitte 3 - 8491 CR  Akkrum - Tel.: 0566-651991 - E-mail: info@libra-dieetadvisering.nl
Terug naar de inhoud