Leonie van der Vuurst - Libra dieetadvisering

Ga naar de inhoud
Leonie van der Vuurst
Mijn naam is Leonie van der Vuurst (1998) en ik werk sinds 2019 als diëtist en praktijkmanager bij Libra. Hiervoor deed ik altijd al de administratie voor Libra.  Ik ben werkzaam op verschillende locaties in Friesland. Je kan mij tegen komen in Akkrum, Franeker, Grou, Harlingen & Sexbierum.

De reden dat ik heb gekozen voor dit mooie vak is omdat ik het leuk vind om mensen te helpen met hun hulpvraag. Ieder persoon heeft zijn eigen unieke verhaal en dat maakt mijn werk leuk en afwisselend. Vaak zijn het niet alleen gesprekken over voeding, maar ook over psychische dingen, denk aan stress, of wat je op dat moment bezighoud. Ik heb namelijk ontdekt dat dit ook een speelt bij bepaalde klachten. Belangrijk vind ik dat mensen hier ook bewust van zijn en dat het oké is als dingen even niet gaan zoals we willen.

Ik werk met veel plezier bij Libra omdat mijn werk erg afwisselend is. Naast mijn spreekuren doe ik nog steeds de administratie en zorg ik dat alles in goede banen loopt bij mijn collega’s. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik genoeg uitdaging en plezier in mijn werk vind.

Wil je bij mij een afspraak inplannen?
☎️ 06 83109873
📧 Leonie@libra-dieetadvisering.nl
© 2024 Libra voeding en coaching BV
Libra is ook gevestigd in:
Drenthe: Assen, Emmen, Emmer Compascuum, Klazienaveen, Sleen en Wilheminaoord.
Friesland: Akkrum (hoofdlocatie), Franeker, Garijp, Grou, Harlingen, Leeuwarden, Makkum, Noordwolde, Nij Beets, Oostermeer, Sexbierum en Tijnje.
Overijssel: Kuinre en Oldemarkt.
Groningen: Ter Apel.
Hoofdvestiging: Dringelstrjitte 3 - 8491 CR  Akkrum - Tel.: 0566-651991 - E-mail: info@libra-dieetadvisering.nl
Terug naar de inhoud