03/2021

Ga naar de inhoud

Goed gepoept

Dit weekend las ik in de Leeuwarder Courant een artikel over poepen. Dit naar aanleiding van een net uitgegeven “Lieve poepkalender” met tips. Deze kalender is geschreven door twee vriendinnen die de taboe op poepen willen doorbreken.

Een korreltje zout teveel

De Nierstichting heeft onlangs de campagne “Neem jij je gezondheid met een korreltje zout?” gelanceerd. Uit marktonderzoek in opdracht van de Nierstichting blijkt namelijk dat bijna alle Nederlanders te veel zout eten. En dat terwijl de meeste mensen denken dat dit vooral voor anderen geldt. Tijd voor actie dus.

De Coronakilo’s vliegen eraan

Steeds weer lees ik over de zogenaamde Corona kilo’s. Maar wat doen we er aan? Helemaal niets! Lekker vanuit de luie stoel mopperen over alle maatregelen is natuurlijk veel prettiger dan zelf met uw gezonde voeding aan de slag gaan én de wandelschoenen aan doen. Als uw arts én de overheid er niets over zeggen, dan hoeft dat toch allemaal niet? Nog even op het vaccin wachten en uitdijen dan maar.
© 2020 Libra Dieetadvisering
Libra is ook gevestigd in:
Drenthe: Assen, Emmen, Emmer Compascuum, Klazienaveen en Sleen
Friesland: Akkrum(hoofdlocatie), Franeker, Garijp, Grou, Harlingen, Leeuwarden, Makkum, Nij Beets, Noordwolde, Oostermeer, Sexbierum, Sneek en Tijnje.
Overijssel: Kuinre, Oldemarkt.
Hoofdvestiging: Dringelstrjitte 3 - 8491 CR  Akkrum - Tel.: 0566-651991 - E-mail: info@libra-dieetadvisering.nl
Terug naar de inhoud